MÁRKA

Buffalo

Powered in Switzerland.

Svájc nem csak festői szépségű természeti kincseiről és kultúrájáról híres, hanem arról is, hogy amit alkot, azt mindig a lehető legmagasabb minőségi színvonalon teszi.

A svájci márkák termékei kimagasló minőségükről ismertek az egész világon, melyek természetes jellemzői a pontosság, tökéletesség, precizitás, szorgalom és alaposság.Előnyök, melyeket minőségi tanúsítványaink biztosítanak:

  • bizonyosság a termelés során előállított termékek magas minőségi színvonaláról
  • kiskereskedelmi láncokkal és egyéb forgalmazókkal történő együttműködés
  • a termékeink állandó minőségét garantáló megfelelő eljárások alkalmazása
  • vásárlóink bizalmának növekedése 

HACCP Certification

A HACCP minősítési rendszert alkalmazó gyártók ezzel a minősítéssel igazolják a teljes élelmiszer-előállítási folyamat kifogástalan higiéniai minőségét.

1959-ben a NASA felkért egy amerikai élelmiszerfeldolgozó céget, hogy fejlesszen ki 100%-os biztonságú élelmiszereket, melyeket a világűrben fognak elfogyasztani. A koncepciót végül 1971-ben publikálták illetve dokumentálták HACCP néven az USA-ban.

1985-ben az Amerikai Tudományos Akadémia javasolta az élelmiszeriparban való alkalmazására, s azóta a HACCP rendszert szerte az egész világon alkalmazzák és továbbfejlesztik.

ISO 9001 Certification

Az ISO 9001 a legmagasabb nemzetközi minőségirányítási rendszert alkalmazó vállalatirányítási szabvány, amely szerint üzemelő cégek működési folyamatai szabályozottak, felügyeltek, és folyamatosan fejlesztés alatt állnak.

Az ISO 9001 tanúsított cégek értéke folyamatosan növekszik, a vevői bizalom megerősödik, megléte a cég számára már önmagában is reklám, termékei pedig automatikusan elfogadottá válnak minden piacon.

SGS ISO 22000 Certification

1878-ban Genfben alapították a Société Générale de Surveillance-t, röviden SGS S.A. A legmagasabb élelmiszerbiztonsági szabványok követelményeit teljesítő vállalatok tanúsítása kiterjed a végtermék biztonságát befolyásoló összes folyamatra az élelmiszerláncban.

Az átfogó irányítási rendszerre vonatkozó követelményeket határozza meg, és integrálja a GMP és a HACCP rendszerek elemeit.

BUREAU VERITAS Certification

A patinás, 1828 óta működő Bureau Veritas nemzetközi szinten piacvezető vállalat a tanúsítás, inspekció, minőségellenőrzés és kapcsolódó szolgáltatások területén.

A gyártott termék minőségére, a folyamatok biztonságára, a környezetvédelemre és a társadalmi felelősségvállalásra vonatkozóan nyújt komplex nemzetközi minősítést.

Újrahasznosítható csomagolás

A környezetvédelmi termékjel tanúsítja, hogy a Buffalo termékek csomagolása kizárólag újrahasznosítható alumíniumból készült dobozokba történik, amivel hozzájárulunk a környezetvédelemhez.

Te is védd a környezetünket azzal, hogy az üres Buffalo dobozt összepréselve a hulladékgyűjtőbe dobod, vagy ahol van, ott a szelektív gyűjtő "Fém" jelzésű tárolójába helyezed. Így lehetővé válik az alumíniumhulladék feldolgozása és újrahasznosítása. Köszönjük!Buffalo Energy Drink Hungary