CLASSIC

A Buffalo Classic energiaitalban 

a svájci prémium minőség párosul 

a kellemesen harmonikusra megalkotott 

klasszikus ízvilággal!
Természetes koffein

A koffein élénkítő hatása a legtöbb kultúrában már nagyon régóta ismeretes. A természetes koffein - más néven biokoffein - nem addiktív, azaz nem okoz függőséget, ellentétben a szintetikus, iparilag előállított koffeinnel.

A Buffalo energiaital magas koffeintartalmú: 32 mg/100 ml.

1 doboz Buffalo Classic 80 mg koffeint tartalmaz, ami 1 csésze presszókávé koffeintartalmának felel meg.

Guaranà - kivonat

A dél-amerikai guaranà nevű gyógynövény Brazília és Venezuela Amazonas menti esőerdeiben őshonos örökzöld kúszócserje, amit az őslakos indiánok már évszázadok óta előszeretettel fogyasztanak, annak számos jótékony hatása miatt. 

A guaranà többek között koffeint is tartalmaz, serkentő hatású, növeli a fizikai állóképességet és a szellemi teljesítményt, mellette pedig gyorsítja a zsír és a cukor lebontását. Élénkítő hatását elnyújtva és kíméletesen, akár 5-6 órán keresztül is érezhetően fejti ki.

Vegán minősítés

A vegán minősítés tanúsítja, hogy a vele ellátott élelmiszer az előállítása során nem került tesztelésre állatokon, és nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.

A veganizmus mára világszerte erőteljesen növekedő, egyre szélesebb körben elfogadottá váló komplex szemléletmód. Elutasítja az állatok élelmiszer-, ruházkodás-, illetve luxuscélú kihasználását, és kizárólag csak a növényi alapú táplálkozást fogadja el.

Swiss Quality

Svájc nem csak festői szépségű természeti kincseiről és kultúrájáról híres, hanem arról is, hogy amit alkot, azt mindig a lehető legmagasabb minőségi színvonalon teszi. 

A svájci márkák termékei kimagasló minőségükről ismertek az egész világon, melyek természetes jellemzői a pontosság, tökéletesség, precizitás, szorgalom és alaposság. 

   Taurin

Az ezt a logót viselő termék, bár energiaital, garantáltan nem tartalmaz taurint. Élénkítő hatását taurin helyett más összetevőkkel éri el.

A Buffalo Classic energiaital természetes koffeinnel és guaranà - kivonattal frissíti fel és erősíti a szervezetet a megszokottnál nagyobb szellemi vagy fizikai igénybevételhez.

   Tartósítószer

A Buffalo energiaital nem tartalmaz semmilyen hozzáadott tartósítószert. Helyette a legbiztonságosabb élelmiszertechnológiai módszerrel, pasztörizásással történik a tartósítása.

A pasztörizálás olyan professzionális hőkezeléses tartósító eljárás, amelynek során nem változik meg az ital alapvető karaktere, így megmarad jellegzetes íze, aromája.


Átlagos tápérték 100 ml termékben:

Energia: 192 kJ / 45 kcal, Zsír: 0 g, amelyből telített zsírsavak: 0 g, Szénhidrát: 11,3 g, amelyből cukrok: 11,3 g, Fehérje: 0 g, Só: 0,22 g.Buffalo Energy Drink Hungary